2025 VAC Spring Assembly Agenda **April 4 – April 6, 2025**

Holiday Inn Virginia Beach/Norfolk Hotel and Conference Center - Virginia Beach

		_	
Friday,	April 4, 2025		
5:00p	Registration Opens		
6:00	New GSR Workshop		
7:00	Committee Meetings I (Numbers indicate the DC	CM assigned to the Committee)	
	Archives (15, 17, 41)	Growth (31, 32, 37, 45)	
	Coop w/ Intergroup (22, 33, 43)	Public Information (20, 24, 28, 38)	
	Grapevine & Literature (2, 5, 10, 23)	Treatment (4, 26, 39, 47)	
9:00	Committee Meetings II (Numbers indicate the D	CM assigned to the Committee)	
	Accessibilities (13, 29, 30)	Corrections (1, 18, 35, 48)	
		Finance & Budget (12, 14, 36)	
	· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	Website (8, 11, 21)	
11:00	Recovery Meeting	(0, 11, 21)	
	<u>ay, April 5, 2025</u>		
7:00a			
8:00	Registration Opens		
8:30	Assembly Convenes		
8:40	Officers' Reports (4 @ 3 min each) Chairman:	Connection !!	
		Secretary:	
8:55		Treasurer:	
0.55	Special Assignment Coordinators' Reports (7 Archivist:	Newsletter Editor:	
		Sound Engineer:	
	-	Website Coordinator:	
		Website Coordinator.	
0.20	Mailing List:		
9:20	Committee Reports (11 @ 5 min each) Accessibilities:	Grapevine & Literature:	
		Growth:	
	7	Public Information:	
	1 0 1	Treatment and Accessibilities:	
		Website:	
	Corrections:		
40.45	Finance & Budget:		
	Break	tion Donout	
	Ad-hoc Committee on Archives Wiki Investiga		
	35 Ad-hoc Committee on Spanish Linguistic Support Report:		
10:40	SSAASA Update:		
10:45 10:50	Alternate Delegate's Report: Delegate's Report:		
11:30	Lunch/Recovery Meeting (1.5 hours)		
1:00p	Workshops I & DCM/Delegate Sharing Session	,	
2:15	Break (15 min)	DCM Reports: 1, 3, 4, 6, 9,	
2:30	Conference Concerns	• • • • • • • • • • • • • • • • • • • •	
4:15	Break (15 min)	27, 28, 29, 30, 32, 33, 35, 41	
4:30	Conference Concerns/Business Session		
6:00	Dinner (1.5 hours)	144	
7:30	Business Session	Worksh	
9:00	DCM Reports (2 min)	New GSR Duties and Re	
10.20	Deservem, Meeting		

3, 4, 6, 9, 14, 15, 16, 19, 22, 23, 33, 35, 41, 42, 48

New GSR Duties and Responsibilities DCM Reports (2 min) 10:30 Recovery Meeting

- Working Together: Increasing Trust
- Balancing Service, Recovery and Fellowship
- Effective Sponsorship
- What are outside issues, and should we always enforce them?

Workshop Topics

Sunday, April 6, 2025

- 7:00a Recovery Meeting
- Workshops II & DCM/Delegate Sharing Session 8:30
- 9:30 Break (15 min)
- 9:45 **Ask-It Basket**
- 10:15 **GSR Sharing**
- 12:00 Adjourn